Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація для громадян, які проживають на території Саксаганського району з тимчасово окупованих територій України

При зверненні до Міграційної служби Саксаганського району для вклеювання фото в паспорт громадянина України, отримання паспорта дитині, тощо ви повинні мати при собі довідку про місце реєстрації з бази даних Реєстру виборців.

Відповідно до Постанови Центральної виборчої комісії від 20травня 2016 року № 125 «Про деякі питання забезпечення реалізації громадянами України права на отримання інформації з Державного реєстру виборців» громадяни України, виборча адреса яких належить до території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, окремих територій Донецької та Луганської областей, де не функціонують органи ведення Державного реєстру виборців, можуть звернутись особисто з письмовим запитом до органу ведення Реєстру не за своєю виборчою адресою щодо змісту їх персональних даних у Державному реєстрі виборців. Орган ведення реєстру надсилає відповідь виборцю на адресу, вказану у запиті.

Проте, звертаємо увагу, що у разі невідповідності зазначених у запиті ідентифікаційних персональних даних чи виборчої адреси суб’єкта звернення даним про нього у Реєстрі, орган ведення Реєстру надсилає на вказану адресу в запиті відмову в задоволенні запиту.

Адреса місцезнаходження відділу ведення Державного реєстру виборців: м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого,32,  каб.201.

При звернені до відділу обов’язково мати при собі паспорт громадянина України.