Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кращі спортсмени Саксаганського району 2018 року

Минув спортивний 2018 рік, що став для кожного зі спортсменів району ще одним кроком до Олімпійських висот, нових рекордів та сподівань.

За результатами міського огляду-конкурсу на кращу організацію фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи серед районів міста в 2018 році Саксаганський район виборов ІІ місце.

За минулий рік тренерами спортивних закладів району підготовлено:

- чотири Майстра спорту України;

- 28 кандидатів у майстри спорту України;

- 51 першорозрядник;

- 388 спортсменів масових розрядів.

У 2018 році 16 спортсменів Саксаганського району отримали премії міського голови, дев’ять спортсменів-саксаганців та троє їх тренерів отримали щорічну стипендію для провідних спортсменів і тренерів м. Кривого Рогу, затверджену депутатами Криворізької міської ради.

26 лютого 2019 року в приміщенні міського комунального закладу «ПК «Мистецький» відбулося районне свято чествування «Кращі спортсмени 2018 року» за активної участі депутатів Саксаганського району від Політичної партії «Опозиційний блок». 179 номінантів спортивного свята з кращих спортсменів, тренерів, кращих районних команд та спортивні колективи отримали Подяки голови Саксаганської районної у місті ради та пам’ятні сувеніри від депутатів.

Від імені голови районної у місті ради Беззубченка Валерія Вікторовича радник голови районної у місті ради Скляр Світлана Леонідівна привітала усіх присутніх зі святом.

До поздоровлень спортивної еліти району долучилися також депутати районної у місті ради: Логінова Анжеліка Анатоліївна, Резниченко Олексій Сергійович, Красножон Владислав Юрійович та Селюта Неоніла Василівна, побажавши натхнення, віри у себе, нових перемог у новому спортивному сезоні 2019 року.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного підсумкового спортивного заходу «Кращі спортсмени 2018 року» адміністрації МКЗ «ПК «Мистецький» в особі директора Мігуші Сергія Валентиновича, всім творчим колективам, спортивним закладам, клубам, федераціям з видів спорту, всьому депутатам Саксаганського району від Політичної партії «Опозиційний блок».

Спорт – це невичерпне джерело життя, сили і краси. Спорт – це ціла наука і філософія. Спорт – це сила волі, прагнення до перемоги, прагнення бути кращим. Спорт – це ясні думки, кропітка праця, створення залізного стійкого характеру, це гіркота поразок, але і величезна радість щасливої миті перемоги.

В 21-му столітті серед населення всіх вікових категорій поступово змінюються пріоритети щодо здорового способу життя. Бути спортивним – стає дуже модним лозунгом і стимулом до дії в побудові власного тіла, здорової нації та успішного й розвиненого  українського суспільства!