Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Сьогодні учень - завтра виборець!

   29 лютого 2016 року відділом ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради проведено захід «День майбутнього виборця» в Криворізькому професійному транспортно-металургійному ліцеї для учнівської та студентської молоді.

   Проведення цього заходу має на меті розширити обізнаність молоді в питаннях реалізації їх виборчих прав, передбачених Конституцією України, ознайомити з нормами Закону України «Про Державний реєстр виборців».

   Посадові особи відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради довели до молоді основні засади чинного законодавства, ознайомили з їх виборчим правом, розповіли, як перевірити власні персональні дані у Державному реєстрі виборців.

   Тож, будемо сподіватись що молодь зацікавила тема виборчого права і кожен особисто здійснить перевірку власних персональних даних в Реєстрі шляхом відвідування відділів Державного реєстру виборців або скористається інтернет – ресурсом «Особистий кабінет виборця» на офіційному сайті Центральної виборчої комісії.