Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Колегія відділу освіти

   25 лютого 2016 року відбулось планове засідання колегії відділу освіти виконкому районної у місті ради, на яку були запрошені керівники усіх загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів району.

   На колегії були розглянуті основні питання:

- про стан роботи зі зверненнями громадян;

- про затвердження заходів на 2016 рік з виконання Програми перспективного розвитку освіти м. Кривого Рогу на 2016-2018 роки.

   В порядку контролю за виконанням попередніх рішень заслухано інформації:

- про виконання рішення колегії «Про затвердження заходів щодо надання обов’язкової дошкільної освіти  дітям старшого дошкільного віку»;

- про виконання рішення колегії «Про стан виконання в районі у 2012 році  «Загальнодержавної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2015 року».

   Прийнято рішення щодо вдосконалення роботи зі зверненнями громадян, затверджено заходи на 2016 рік з виконання Програми перспективного розвитку освіти м. Кривого Рогу на 2016-2018 роки.

   З матеріалами колегії можна ознайомитись на сайті відділу освіти виконкому районної у місті ради http://saksaganvo.dp.ua.