Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Обласний семінар-презентація проекту «Мініфеномента»

Педагоги Криворізької гімназії №51 Криворізької міської ради активно беруть участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних освітніх проєктах, займаються  експериментальною діяльністю.

У 2023 році заклад взяв участь у проєкті «Міжнародна STEAM стандартизація закладів освіти України STEAM Status. Команду Криворізької гімназії №51 Криворізької міської ради  відзначено сертифікатом стандартизації з найвищим рейтингом STEAM TEAM 2023. За результатами оцінювання за показниками рівня підготовки фахівців та оснащення на відповідність стандартам STEAM TEAM  ввійшли в 10-ку найкращих закладів України.

24.01.2024  Криворізька гімназія №51 КМР гостинно відкрила свої двері для учасників обласного семінару-презентації проекту «Мініфеномента», ініційованого комунальним закладом вищої освіти «Дніпровська академія неперервної освіти" Дніпропетровської обласної ради», Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини, за підтримки виконавчого комітету Криворізької міської ради.  Учасники семінару мали змогу стати справжніми дослідниками та побачити в дії експонати мобільного музею «МІНІФЕНОМЕНТА».