Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Запрошуємо прийняти участь у конкурсі на право укладення договору оренди комунального майна (приміщення) в Саксаганському районі

          Управління комунальної власності міста виконкому міської ради, на правах орендодавця, запрошує суб’єктів господарювання прийняти участь у конкурсі на право укладення договору оренди комунального майна (приміщення) в Саксаганському районі, а саме: нежитлового приміщення, вбудованого у 1 поверх окремо розташованої будівлі на вул. Генерала Радієвського,25 загальною площею 57,5 м2; балансоутримувач – управління комунальної власності міста виконкому Криворізької міської ради. Істотними умовами щодо проведення конкурсу є найбільший відсоток розміру орендної плати до вартості об’єкта, визначеної експертним шляхом, порівняно зі стартовим; ефективне використання об’єкта оренди за цільовим призначенням відповідно до видів діяльності; належне утримання об’єкта оренди; без права передачі в суборенду; найбільший розмір загальної вартості робіт з відновлення експлуатаційного стану об’єкта; створення та збереження  нових робочих місць; створення безпечних та нешкідливих норм експлуатації об’єкта і умов праці.

          Кінцевий термін прийняття заяв та конкурсної документації – 10.02.2017 року включно.

          Учасникам конкурсу необхідно надати до конкурсної комісії заяву на участь у конкурсі, пропозиції щодо використання об’єкта, які запечатані у конверті з написом «На конкурс», та належним чином оформлену конкурсну документацію.

          Довідки можна отримати в управлінні комунальної власності міста виконкому міської ради (пл.Молодіжна, 1, кімн. 361, 360, тел.74-49-29, 74-43-97).

За матеріалами сайту: http://kr.gov.ua/