Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриті районні змагання з рукопашного бою серед дітей, підлітків та молоді, присвячені до 72-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників

   З метою популяризації та розвитку бойових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками та молоддю, а також виявлення обдарованих особистостей та їх підготовки до змагань вищого рівня, 30 січня 2016 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості «Сонях» (мкр. Гірницький, 50а) відбулися відкриті районні змагання з рукопашного бою серед дітей, підлітків і молоді, в яких взяли участь 150 спортсменів (120 дітей і підлітків, 9 дівчат) з 6 клубів міста.

   Змагання серед дітей і підлітків проводилися в легкому контакті, серед представників молодіжної категорії (16 – 30 +) в дозованому контакті.

   Самому молодшому учаснику змагань нещодавно виповнилося чотири роки, найстаршому – 32 роки.

   Серед переможців відкритих районних змагань хочеться відмітити найбільш перспективних спортсменів, для яких ці змагання були підготовкою до участі у першості України:

в категорії діти – Бойко Назар (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.);

в категорії підлітки – Ступаренко Наталя (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.);

в молодіжній категорії – Іванов Владислав (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.).

   Всі переможці та призери відкритих районних змагань з рукопашного бою були нагороджені грамотами, медалями та подарунками – безкоштовними разовими абонементами на відвідування плавальних басейнів комунальних позашкільних навчальних закладів «ДЮСШ № 8», «ДЮСШ № 10» та виставку метеликів і воскових фігур у РК «Сонячна галерея».

   Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні змагань Криворізькій міській федерації рукопашного бою (голова Волошин А. А.) та адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ЦДЮТ «Сонях» (директор Ковтун О. І.).

   І хай в сьогоднішніх змаганнях переміг сильніший, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!