Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Маленькі патріоти – захисникам Вітчизни

   4 грудня 2015 року в комунальних комбінованих дошкільних навчальних закладів №№ 194, 303 відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня Збройних Сил України.

   На свята в дитячі садки були запрошені військовослужбовці, які були задіяні в проведенні антитерористичної операції, щоб в цей буремний для нашої країни час подарувати їм тепло своїх сердець, зробити світ довкола хоч трішечки кращим, добрішим.

   Старшина 40-го батальйону «Кривбас» Старцев Андрій Петрович подарував вихованцям дошкільного навчального закладу № 303 прапор, який безпосередньо знаходився з військовими на сході України, і зайняв почесне місце в оформленні зали. Захисників Вітчизни маленькі вихованці привітали піснями, віршами, таночками, флешмобом «Україна моя єдина». На згадку про свято діти подарували гостям, виготовлені власноруч поробки «янголята» та обереги, вишиті працівниками закладу, в які вони вклали частину своїх душ і сердець.

   Вихованці дитячого навчального закладу № 194 радо поділилися позитивними емоціями із гостями, тому що вони розуміють, що зараз нашим захисникам в зоні антитерористичної операції потрібна допомога і усіляка підтримка. Малюки зробили обереги для бійців, малюнки і ангелів-хранителів. Гості не могли стримати сліз, коли діти передавали «коробочку з коштовностями» волонтерам із словами вдячності за їх нелегку працю. Малюки не тільки робили обереги захисникам, малювали малюнки, збирали разом з батьками гуманітарну допомогу, а й приєдналися до всеукраїнської акції – збирали кришечки на протези бійцям.

   Діти, батьки і колективи дитячих садочків виразили вдячність гостям. Малюки із захопленням розглядали нагороди бійців. Після того, як було зроблено спільне фото, малюки не хотіли відпускати ні бійців, ні волонтерів, оточили їх, обіймали.

Гості свята відзначили, що дивлячись на таких юних патріотів, вони вірять у світле майбутнє єдиної і неподільної України.