Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кращі гімнастки України на «Криворожаночці»

   З метою популяризації та подальшого розвитку художньої гімнастики в Саксаганському районі та в місті в цілому, шляхом підготовки спортсменів високого класу, з 04 по 06 грудня 2015 року на спортивній базі спортивно-розважального комплексу «Ескоріал» ТОВ «Чемпіон» відбувся ХV традиційний відкритий турнір з художньої гімнастики «Криворожаночка - 2015», в яких взяли участь 260 спортсменок з 19 команд-представниць 12 міст України (Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Кіровоград, Лозова, Біла Церква, Запоріжжя, Зеленодольськ, Дніпродзержинськ, Харків, Миколаїв, Павлоград, Южний) та міста Кішенев республіки Молдова.

   Звання «Міс Криворожаночка» за одноголосим рішенням суддівської колегії дісталося двом вихованкам комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» Пуц Ганні (1997 р. н) та Бихно Аліні (1999 р. н.).

   Серед переможниць турніру хочеться виділити високий рівень підготовки представниць криворізького  комунального  позашкільного  навчального закладу  «ДЮСШ № 10». В програмі Майстрів спорту України кращими були Фесюк Вікторія (1997 р. н), Михайленко Валерія (1995 р. н.) та Мінухіна Аліна (2000 р. н.), в програмі кандидатів у майстри спорту України тріумфовали Бочарнікова  Ірина (2002 р. н.) та Лагода Наталія (2002 р. н.). В цілому команда ДЮСШ № 10 зайняла  47  призових місць.

   На спортивному заході був присутній Криворізький міський голова Вілкул Юрій Григорович, який привітав всіх учасниць зі святом спорту та нагородив найкращих спортсменок.

Переможниці та призерки змагань були нагороджені медалями, грамотами та пам’ятними подарунками від спонсорів турніру міських федерацій боксу та боротьби.

   Турнір щороку набирає сили та розмаху, даючи юним спортсменкам України зростати у професійній сфері, набувати технічних здібностей та змагального психологічного досвіду. Тож вперед дівчата, до гучних перемог, прославляючи «Королеву спорту» - художню гімнастику на просторах української землі та за її межами.