Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«З днем народження, Саксаганський!»

Шановні мешканці району, дорогі земляки!

   13 листопада ми з вами відзначаємо урочисту для кожного саксаганця подію - 39 річницю з дня утворення нашого району.

   Це велике свято для всіх, кому Саксаганський район став долею: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди, хто часто відвідує його, приїжджаючи з різних куточків України. Саме тут особлива атмосфера затишку і спокою,  наймальовничіші краєвиди Саксагані, ошатні будинки, затишні вулиці та площі.

У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини.

   Ми любимо тебе, Саксаганський, ми пишаємося твоєю славною історією і красою, ми радіємо твоєму сьогоденню, плекаємо твоє майбутнє!

   Хоча невпинно плинуть роки, змінюються цінності, та одне залишається незмінним – це талановиті, працьовиті, чудові люди, які мешкають у районі й протягом багатьох поколінь творили й продовжують створювати його унікальну спадщину.

   Дорогі саксаганці, саме завдяки вашому натхненню, самовідданості та наполегливості розвивається сучасний Саксаганський район.

   Ще досить молодий за літами, він з кожним роком стає затишнішим і комфортнішим: споруджуються нові об’єкти, реконструюються парки і сквери, район стає привабливішим для гостей та інвесторів.

   З усією відповідальністю можна сказати: Саксаганський район має усі можливості для процвітання, свого успішного поступу в майбутнє. Попереду – багато роботи, багато планів, які за вашої підтримки, дорогі саксаганці, упевнений, вдасться втілити у життя!

   В день відзначення 39-ї річниці заснування району щиро дякую всім мешканцям за натхненну працю, професіоналізм, активну участь у  культурному житті, патріотизм і любов до рідного Саксаганського краю.

   Нехай наш район завжди буде тим найулюбленішим місцем, куди хочеться повертатися.

   Бажаю всім міцного здоров’я, родинного щастя і затишку, благополуччя, достатку й здійснення найзаповітніших мрій!

   Довголіття і процвітання Саксаганському району!

 

 

З повагою            

голова Саксаганської

районної у місті ради                                                       В. Беззубченко