Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кривий Ріг в минулому столітті

В сучасному світі, коли передові технології, прогрес,  екологічні проблеми, і весь спосіб життя часто мають негативний вплив на життєдіяльність людей, виникає гостра потреба у створенні умов для культурного та естетичного розвитку підростаючого покоління. Адже надто популярними стали електронні гаджети, усілякі кафе, які часом завдають більше шкоди, аніж користі, як фізичному здоров’ю, так і духовності.

З огляду на те, що в Кривому Розі не так багато виставкових залів та галерей, пересувна вулична мультимедійна арт-галерея "Вікно: Історія, культура, мистецтво", автором якої є громадська організація "Об'єднання творчих авторів"- є чудовою альтернативою культурного дозвілля для мешканців нашого міста просто неба.

Запрошуємо усіх бажаючих зануритись в атмосферу минулого століття та побачити яким ще нещодавно було рідне місто. Завітати до культурного осередку  це чудовий спосіб весело та цікаво провести час усією родиною, тим самим урізноманітнивши своє культурне дозвілля. Демонстрація даної арт-галереї триватиме протягом двох днів – 13 та 14 вересня біля театру ім. Шевченка з 19. 00 до 23. 00.

Головна мета даного заходу – надати можливість мешканцям міста познайомитися з історією Кривого Рогу та шедеврами світового мистецтва. Демонстрація фото та відео матеріалів на великому екрані, зокрема архівних фото міста, що розкривають різні етапи його розвитку та становлення, а також шедеврів світового мистецтва- не залишить байдужим жодного.

Гарний настрій, відчуття доброзичливості, потужна енергетика картин, зроблених з любов'ю та можливість безкінечного пізнання прекрасного - все це і не тільки зможуть відчути на собі криворіжці, які 13-14 вересня завітають в на цікаву виставку мистецтва «Криворізька старовина» біля театру ім. Шевченка.