Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Фінальні районні змагання з більярдного спорту в рамках літньої спартакіади «Юність-2018»

09 липня 2018 року на базі спортивного більярдного клубу «Імперія» (вул. Качалова, 42а), в рамках літньої спартакіади «Юність-2018» відбулися фінальні районні змагання з більярдного спорту в дисципліні «вільна піраміда» серед переможців і призерів відбіркових змагань між збірними командами дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням в ІІ міжтабірній зміні, де взяли участь 16 чоловік з КГ № 91, КСШ № 74, КЗШ № 122, КСШ № 107 та ДЮСШ № 10.

Цього дня до більярдного клубу завітали найсильніші представники своїх пришкільних таборів, які впродовж ігрового дня демонстрували спортивний характер, волю до перемоги та несамовиту майстерність в любительському більярдному спорті, виборюючи право володіти головними призами ІІ міжтабірної зміни в спартакіаді «Юність-2018».

За правилами районних змагань переможці фінального турніру визначалися, як в особистій так і в командній першості.

За підсумками фінальних змагань перше місце виборола представниця КСШ № 107 Пчеленко Діана (керівник Попіл С. О.), друге місце дісталося вихованцю ДЮСШ № 10 Головіну Дмитру (керівник Чертков А. Г.), третє місце посіла представниця КГ № 91 Січкарь Дарина (керівник Мосолова Н. М.).

В командному заліку перше загальнокомандне місце виборола команда КСШ № 107, друге місце посіла команда ДЮСШ № 10, третє місце дісталося команді КГ № 91.    

Переможців та призерів фінальних районних змагань з більярдного спорту в дисципліні «вільна піраміда» було нагороджено кубками, грамотами та медалями.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районних змагань з більярдного спорту в рамках літньої спартакіади «Юність-2018» відокремленому підрозділу ГО «Федерації спортивного більярду України» в Дніпропетровській області в особі Пудовкіна Олега Анатолійовича та депутатському корпусу районної у місті ради від політичної партії «Опозиційний блок».