Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

19 червня 2015 року розпочалася шоста хвиля мобілізації

   В Україні 19 червня 2015 року розпочалася шоста черга часткової мобілізації, покликана забезпечити ротацію військовослужбовців, призваних у ході третьої хвилі. Обсяги та кількісний склад шостої черги часткової мобілізації не підлягають оприлюдненню як складової мобілізаційного плану. Як і раніше, особливий попит матимуть фахівці для комплектування високомобільних десантних військ, розвідки, механізованих і танкових підрозділів, а також фахівці ремонтних спеціальностей, водії, військові інженери.

   При цьому планується, що до шостої хвилі мобілізації в рівних пропорціях потраплять як військовозобов'язані, які мають досвід військової служби, так і ті, хто раніше її не проходив. Громадяни, яким прийшла повістка, зобов’язані у строк, що зазначено в ній, з’явитися для постановки на військовий облік і визначення їх призначення для воєнного часу.

   Варто нагадати, що за порушення законодавства про мобілізацію в Україні передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність Тож зрозуміло, що порушувати законодавство про мобілізацію не варто.