Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Іноземні імпортери шукають українських постачальників товарів та послуг!

Сорсингова платформа ДУ «Офіс з просування експорту»- це безкоштовний онлайн-інструмент, який дозволяє українській компанії потрапити в поле зору іноземних імпортерів та розширити свої ринки збуту.

Іноземні компанії, які бажають купувати українську продукцію чи послуги, шукають надійних постачальників. Для автоматизації цього процесу у квітні запустили спеціалізовану онлайн-платформу, яка дозволяє іноземним компаніям легко знайти свого бізнес-партнера серед зареєстрованих українських компаній  та встановити прямий контакт.

Для іноземного партнера це своєрідний фільтр надійності, адже на платформу потрапляють лише верифіковані компанії.

Зареєструватись на сорсинговій платформі можна через особистий кабінет на сайті ДУ, обравши послугу «Сорсинг» та заповнивши необхідну інформацію англійською мовою про компанію та продукт (https://epo.org.ua/epo_profile/sourcing_service_page/).

Послуга надається тільки українським компаніям-виробникам, які відповідають наступним критеріям:

 

1. Належність підприємства до суб’єктів малого, середнього або великого підприємництва згідно з частиною 3 статті 55 Господарського кодексу України.

2.  Операційна діяльність протягом мінімум 2-х років.

3.  Наявність особи, що відповідає за зовнішньоекономічну діяльність із добрим володінням англійською мовою.

4.  Наявність сертифікації виробництва та/або продукції/послуг.

5.  Наявність вебсторінки/детального сайту-візитки англійською мовою.

 

З вимогами до заявки на реєстрацію можна ознайомитися за посиланням: https://epo.org.ua/instruktsiya-po-korystuvannyu-osobystym-kabinetom/#sourcing

Ознайомитись із структурою та наповненням сорсингової платформи можна за посиланням: https://epo.org.ua/en/ukranian-suppliers/.

 

Багато українських компаній вже скористались цією можливістю і вже чекають на своїх партнерів. Тож приєднуйтесь!  Можливо, зараз імпортери шукають саме Вашу продукцію чи послуги.