Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Весняний районний турнір з міні-футболу на «Кубок Саксаганського району» серед команд КФК знову зібрав друзів

         З метою підвищення популяризації та розвитку масовості футболу в районі, організації фізкультурно-оздоровчої роботи серед різних верств населення, залучаючи їх до регулярних занять ігровими видами спорту, 08 квітня 2017 року на базі палацу спорту комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) відбувся традиційний весняний районний турнір з міні-футболу «Кубок Саксаганського району» серед команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів, в якому взяли участь 55 спортсменів з п’яти команд, а саме: «Саксаганський виконком», КРМЗ «Метінвест», ТОВ «Епіцентр КР», «Олімп JR» та ДПП «КПВП».

         Спортивний захід розпочався з параду-відкиття, на якому команди патріотично, хором виконали гімн України.

         За жеребом команди-учасники змагань були розділені на дві групи де грали по коловій системі. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними «Саксаганський виконком» та КРМЗ «Метінвест», з рахунком 5:2 перемогу святкувала команда держслужбовців. Переможці групового турніру змагалися між собою у фіналі за право володіти почесним «Кубком Саксаганського району». У фіналі зійшлися команди ДПП «КПВП» та ТОВ «Епіцентр К», в якому сильнішими були промисловці (5:4).

         Переможці та призери турніру з міні-футболу були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Організаційним комітетом змагань були визначені також кращі гравці турніру, які отримали пам’ятні подарунки, ними стали:

- кращий нападник – Саломоненко Олександр (ТОВ «Епіцентр К»);

- кращий воротар – Штамбур Олександр («Саксаганський виконком»);

- кращий захисник – Прекрасний Євген ( ДПП«КПВП»).

         Всі команди-учасниці районних змагань від ТОВ «Епіцентр КР» отримали призи.

         Подібні спортивні заходи єднають людей єдиною думкою, єдиною ціллю - здоров’ям. І нехай гучний спортивний лозунг «Перемагає сильніший» сьогодні відійде на друге місце, бо сьогодні переможці всі, бо турнір зібрав справжніх друзів.