Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До обговорення святкувань Дня Європи у Кривому Розі долучилась активна молодь Саксаганського району

       Стартувала підготовка до проведення та святкування Дня Європи у Кривому Розі. За ініціативи управління економіки виконкому міської ради відбулося обговорення формату проведення заходів у рамках Open Space, до якого долучились активні представники молодіжного виконкому Саксаганського району.

       Традиційно 20 травня у місті Кривому Розі відзначатимуть День Європи, який з кожним роком набуває все більшої масштабності у його проведенні. З початку березня стартувала підготовка до проведення та святкування Дня Європи у Кривому Розі. Так, за ініціативи управління економіки виконкому міської ради 03 березня  відбулося обговорення формату проведення свята у рамках Open Space, до якого долучились активні представники молодіжного виконкому Саксаганського району.

       В результаті мозкового штурму було підтримано більшість креативних ідей, а окремі молодіжні групи отримали шефство над реалізацією своїх проектів. Молодіжний виконком Саксаганського району також активно долучився до обговорення та презентував свій проект заходу, який безперечно зацікавить найменших самих допитливих відвідувачів свята.