Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято мами і Весни

     Мама… Це прекрасне слово, яке промовив кожен із нас першим. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. У мами найдобріші і найласкавіші руки, вони все уміють. У мами найвірніше і найчутливіше серце - в ньому ніколи не згасає любов, доброта, ніжність. Цього чудового весняного свята з нетерпінням чекають діти, адже вони мають змогу не тільки сказати слова вдячності своїм мамам, а й показати свій талант.

     З 1 по 7 березня в навчальних закладах району пройшли святкові тематичні ранки до Міжнародного жіночого дня 8 березня. Діти мали можливість творчо проявити себе в різних видах музичної діяльності, подарувати радість і багато позитивних емоцій своїм матусям та бабусям.

     Учні загальноосвітніх навчальних закладів району мали змогу провести цікаву розважальну програму. Старшокласники співали пісні, котрі присвячували своїм матусям, бабусям та вчителям, розповідали вірші. Зі словами щирої вдячності, безмежної любові та ніжності зверталися діти до своїх найрідніших. Дарували їм щирі посмішки, веселі таночки та зворушливі пісні.

     В дошкільних навчальних закладах групи раннього віку порадували не тільки своїми піснями та таночками, а й яскравими костюмами. На святах маленькі дівчатка перетворилися у квіточки, а хлопчики були сонячними промінчиками. Зразу ж стало сонячно і гарно, наче сама весна заглянула у дитячі садочки. Свято 8 березня в дитячих садочках пройшло цікаво і весело. Також своїми маленькими рученятами діти разом з вихователями приготували подарунки для своїх матусь.

     А результатом свята в навчальних закладах стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки батьків.