Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нарада з заступниками директора школи з виховної роботи

03.02.2021 відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради проведено онлайн-нараду з заступниками директора школи з виховної роботи та методистами закладів позашкільної освіти району, відповідальних за напрямками.

На нараді розглянуто питання «Про конфліктні ситуації, що виникають у закладах загальної середньої освіти між учасниками освітнього процесу, шляхи їх вирішення», «Про проведення районних заходів, конкурсів та змагань у лютому 2021 року,  відзначення календарних та пам’ятних дат у закладах освіти району». А саме: до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (15.02); до 29-ї річниці затвердження Державного гербу України (19.02); до Дня Героїв Небесної Сотні (20.02); до Міжнародного дня рідної мови (21.02); до Дня заснування Дніпропетровської області (27.02). Акцентовано увагу на організації заходів, присвячених 76 річниці визволення м. Кривого Рогу від нацистських загарбників (22.02.).     

Досвідом роботи з національно-патріотичного виховання дітей і молоді поділились заступники директора з виховної роботи Криворізьких гімназій №№ 14 та 91, Криворізької загальноосвітньої школи № 122.

Крім того, учасників онлайн наради ознайомлено з умовами участі закладів освіти району в ХІХ міському фестивалі народної творчості «Весна Рудани».