Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Нам із піснею - 25!»

   07 лютого 2016 року в концертному залі  міського комунального закладу «Палац культури імені Артема» пройшов ювілейний концерт хору «Ветеран» імені Миколи Буценка, присвячений 25-річчю від дня заснування колективу – «Нам із піснею - 25!». На ювілейному вечорі звучали хорові пісні, а також улюблені пісні у виконанні вокального гурту "Червона калина», тріо «Калинонька». Учасники хору «Ветеран» виконали пісню «Моя Україна!» на музику засновника колективу Миколи Даниловича Буценка та на вірші поета Кривого Рогу Василя Москалюка.

   Хор «Ветеран» ім М. Буценка протягом багатьох років зберігає і розвиває пісенні хорові традиції та є активним учасником культурного і суспільного життя міста, району, області. Учасники колективу - шановні люди міста, ветерани війни і праці, представники різних професій, люди молоді серцем і душею. Хор є учасником і переможцем міських, районних, обласних фестивалів і конкурсів, постійним учасником багатьох святкових і культурних заходів.

   25 років життя колективу - частина історії міста. Всі ці роки хор ветеранів, на одному рівні з іншими творчими колективами, грає найважливішу роль в реалізації творчого потенціалу ветеранів, які зберігають для майбутніх поколінь кращі традиції та історію міста і країни.

   У цей день привітати ювілярів прийшли заступник начальника управління культури і туризму виконкому Криворізької міської ради Валентина Вікто-рівна Юшкова, заступник голови Саксаганської районної у місті ради Ігор Іванович Кріворотній, ветеранські організації міста та району, а також творчі колективи міста: вокальний ансамбль «Червона калина» ПК ПГЗК, солістка - Галина Єрмак, вокальна група хору Раїси Зіміної, керівник ВІА «Джерело» Анатолій Шаповал.

   Найголовніше багатство будь-якого колективу - це люди. Тільки згуртований, дружний колектив однодумців може впоратися з будь-яким, навіть із непростою справою. Особливістю хорового колективу є не тільки шановний вік його учасників, а й атмосфера дружби, підтримки і взаємодопомоги між учасниками колективу, безмежна любов до пісні.

   Багато теплих слів, багато поздоровлень, багато подарунків. І все для тих, хто радує своєю творчістю вже 25 років, хто прикрашає своїми піснями концерти і свята, хто захоплює своєю енергією, хто подає приклад активного творчого життя.

   З ювілеєм, наш дорогий хор ветеранів!