Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Рятівники продовжують навчати дітей діям у випадку пожежі

З метою формування у дітей навичок безпечної поведінки при виникненні надзвичайних ситуацій 14 державною пожежно-рятувальною частиною 3 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України організовано проведення навчання з елементами евакуації дітей на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 41 на вул. Співдружності.

Під час проведення навчань були відпрацьовані питання взаємодії рятувальних служб, проведено тренування з екстреної евакуації учнів.  

Виконком Саксаганської районної у місті ради спільно з представниками 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області закликає всіх керівників закладів з масовим перебування людей провести позапланові протипожежні тренування з відпрацювання евакуації працівників та відвідувачів. Адже тренуючись, керівництво об’єктів навчається чітко й безпомилково координувати дії учасників під час ліквідації надзвичайної ситуації до прибуття пожежних підрозділів, а персонал – не впадаючи в паніку, діяти впевнено і послідовно забезпечуючи безпечну евакуацію працівників та відвідувачів.