Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Будьте сучасними!

Майже кожен із нас стикався із необхідністю подати заяву або звернення до органу місцевого самоврядування. Реалії сучасності та можливості прогресу надають можливість спілкуватися зі світом за допомогою електронної пошти, онлайн, засобами поштового зв`язку.

Мешканці Саксаганського району, у яких є діти до 18 років, мають можливість, надіславши заяву до Центру адміністративних послуг «Віза», дистанційно одержати публічні послуги, а саме:

- перевірку цільового витрачання аліментів;

- вирішення спору щодо зміни прізвища малолітньої дитини;

- визначення способу участі одного з батьків у вихованні та спілкуванні з дитиною;

- визначення місця проживання малолітньої дитини в разі вирішення спору між батьками;

- установлення опіки над майном дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування;

- надання повної цивільної дієздатності фізичній особі, яка досягла шістнадцяти років і працює за трудовим договором, а також неповнолітній особі, яка записана матір`ю або батьком дитини.

Більш детальний перелік послуг, які надаються через центри надання адмі-ністративних послуг у період карантину, надано у додатку до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 № 211 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 02 квітня 2020 № 255).

З метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, захисту мешканців району від інфекційних хвороб та запобігання поширенню коронавірусної хвороби, просимо звертатись із заявами у разі виникнення невідкладних питань життєдіяльності!

Дякуємо за громадську відповідальність та розуміння.