Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Згасла не просто зірка, згасло Світило…

Приголомшлива звістка, нестерпний біль від непоправної втрати, що не дає змогу одразу опанувати думки і почуття, сколихнули весь колектив виконкому Саксаганської районної у місті ради.

З глибоким сумом повідомляємо про те, що на 72-му році життя відійшла у Вічність видатна діячка культури нашого міста Федоренко Олена Миколаївна, та щиро розділяємо скорботу і біль з рідними та близькими наставника усіх теперішніх працівників творчої та мистецької діяльності.

Згасла не просто зірка, згасло Світило…

Її велике серце та безмежна душа, що вміли вміщувати в собі проблеми та радості жителів багатотисячного району, назавжди залишаться у пам’яті саксаганців.

Людина, яка буває раз на все життя, тихо пішла за Межу, проте назавжди залишиться у нашій пам’яті та думках.

Світла і вічна пам'ять.  

Церемонія прощання з директором Палацу культури імені Артема з 1975 року по 2003 рік і головним режисером з 2003 року по 2019 рік - Федоренко Оленою Миколаївною - відбудеться у міському комунальному закладі «Палаці культури «Мистецький» Криворізької міської ради 09 вересня 2020 року з 11.00 до 12.00.