Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулись наради-семінари для працівників закладів освіти району

В основі роботи над забезпеченням якості освіти у закладі освіти є самооцінювання. Цей процес дозволяє вести систематичну дискусію про напрямки розвитку закладу. Які сфери потребують покращення, які сильні сторони, які пріоритети обрати на найближчі роки? Перші самооцінювання можуть бути досить складними, але варто розглядати їх як елемент інституційного розвитку закладу та навчання його працівників.

На нарадах 04-05.04.2024 для керівників закладів освіти району, їх заступників, вихователів-методистів були розглянуті основні кроки у проведенні самооцінювання освітніх та управлінських процесів в закладі освіти. Своїм досвідом з зазначеного питання поділились директор закладу дошкільної освіти №191 Бондар Ірина Миколаївна, директор Криворізької гімназії №51 Щукіна Віта Жоржівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Криворізького ліцею №113 Новосилецька Оксана Анатоліївна.

Присутні отримали відповіді на свої запитання.