Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перевір себе і свою дитину в реєстрі територіальної громади міста Кривого Рогу

Шановні батьки! Перевірте чи внесені ви і Ваша дитина до Реєстру територіальної громади міста Кривого Рогу.

Реєстр громади — це сучасна база даних, яка створена з метою спрощення процедури обміну інформацією для забезпечення потреб громади в автоматизації процесів.

На теперішній час в Реєстр внесена інформація щодо 10 282 дітей, але залишається неповною інформація щодо дітей 2004-2016 років народження, місце проживання яких зареєстровано в Саксаганському районі за адресами: бульв. Вечірній; вул. Володимира Великого; вул. Генерала Радієвського; вул. Павла Глазового; вул.Космонавтів; вул. Співдружності; м-р Гірницький; м-н Сонячний. Також відсутні дані щодо реєстрації місця проживання дітей які зареєстровані за адресами приватного сектора.

Для перевірки даних вашої дитини зателефонуйте (0564) 94-82-15;    (097) 768 48 83, або завітайте до відділу реєстрації місця проживання громадян виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32, кабінет 112 щоденно (окрім суботи та неділі) з 08.00 - 16.30 (на період карантину) з:

• паспортом громадянина України;

• свідоцтвом про народження дітей;

• будинковою книгою (за наявності).

Також перевірити свої дані в реєстрі територіальної громади можна звернувшись до Центру адміністративних послуг «Віза».

Це займає небагато часу!

Дані про реєстрацію місця проживання дитини внесені до Реєстру територіальної громади надають можливість отримати адміністративні та інші послуги більш швидко і зручно. Економити час, що витрачався на очікування довідок про зареєстрованих осіб для надання в різноманітні установи зокрема, для призначення соціальних допомог, влаштування до дошкільного навчального закладу, отримання посвідчень багатодітної родини. Подавати документи до Центру адміністративних послуг «Віза» на отримання паспорту у вигляді ІД-картки без довідки з місця реєстрації.

За для вашої безпеки ми вживаємо всі заходи пов’язані із попередженням розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 та під час прийому громадян здійснюємо обслуговування при наявності засобів індивідуального захисту (медичної маски або респіратора) та дотримання соціальної дистанції.

Бажаємо здоров’я Вам та Вашим близьким!