Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Хай рік прийдешній подвоїть успіхи наших Саксаганців!

Перемога у Всеукраїнських іграх золотої ліги турніру «Різдвяний ярмарок футзалу у Кропивницькому» серед юнаків 2009-2010 р.н., що пройшов 25-26 грудня поточного року, стала для учнів Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 72, вихованців гуртка «Футбол» Центру спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» тріумфальним завершенням переможного 2019 року. Юні спортсмени стали бронзовими призерами турніру, виборовши почесне третє місце серед 16 команд з усіх регіонів України.

До цієї перемоги футболісти впевнено крокували протягом року. Виснажливі тренування і участь у іграх та турнірах різних рівнів, злети і падіння, командний дух та професійний підхід тренера Маринича Владислава Григоровича – все це призвело до низки перемог нашої команди.

Лише в цьому 2019 році команда виборола І місце в районних змаганнях з футболу «Осінні зірочки» серед дітей 2009-2010 р.н., зайняла ІІ місце в міських змаганнях з футболу «Осінні зірочки» та на приз газети «Червоний гірник» серед дітей 2009-2010 р.н. Вдало проявили себе і учні старшої вікової категорії – ІІ місце в районних змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч» серед дітей 2008 р.н., І місце в районних змаганнях і ІІІ місце в міських змаганнях з футзалу серед учнів 5 класів.

Звісно, що наші спортсмени не збираються зупинятися на досягнутому. Вже 3-4 січня 2020 року команда дітей 2011-2012 р.н. візьме участь у наступному Всеукраїнському ярмарку з футзалу у Кропивницькому і ми впевнені, що перемога буде за ними. Досягнення саксаганців у Всеукраїнських змаганнях є гідним прикладом та підтвердженням отримання нашим містом перемоги у почесній номінації «Європейське місто спорту», яке наше місто отримало 10 грудня 2019 року в Брюсселі.