Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги суб’єктів господарювання!

До 15 вересня  проведення практичної підготовки працівників з питань цивільного захисту на 2021 рік має бути сплановано 

Відповідно до ст. 20 Кодексу Цивільного захисту України суб’єкти господарювання повинні проводити навчання працівників з питань цивільного захисту, в тому числі під час проведення об’єктових тренувань і навчань з питань цивільного захисту. Спеціальні об’єктові тренування та навчання з питань цивільного захисту проводяться щороку відповідно до встановлених вимог та затвердженого графіку. Під час проведення таких навчань або тренувань, працівники підприємства опановують практичні навички щодо дій у випадку загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.

Виконком Саксаганської районної у місті ради нагадує, що відповідно до Наказу керівника ланки ТП ЄДС ЦЗ Дніпропетровської області у м. Кривому Розі № 2 від 16.01.2020 до 15 вересня суб’єкти господарювання повинні надати до відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконкому районної у місті ради та відділу цивільного захисту КМУ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області копії затверджених та погоджених Графіків проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту у 2021 році. Графік затверджується керівником підприємства, установи або закладу та в обов’язковому порядку погоджується головою районної у місті ради та начальником Криворізького міського управління ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Щодо методичної допомоги у складанні графіків та проведення тренування суб’єкти господарювання можуть звернутися до Криворізьких територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності (1 категорії) вул. Вадима Гурова, 1 тел. (056) 404-16-54  або до відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконкому районної у місті ради.