Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мала академія мистецтв!

30 травня 2018 року в рамках роботи філармонії школяра "Мала академія мистецтв" відбулася зустріч з ТДП "Орлятко" КЗШ № 31. Для відвідувачів табору було проведено концерт "В країні музичних інструментів", в якому взяли участь учні КПМНЗ "Криворізька міська музична школа № 13" КМР. Учні школи з піднесенням виступали перед юними слухачами, які в свою чергу із зацікавленням слухали концертні виступи своїх однолітків. 

04 червня 2018 року в рамках роботи філармонії школяра "Мала академія мистецтв" відбулася зустріч з ТДП "Місто майстрів" КЗШ № 122. Для творчо зацікавлених відвідувачів табору було проведено концерт "В країні музичних інструментів" та майстер-клас з декоративно-прикладного мистецтва. Цього ж дня в рамках роботи філармонії школяра "Мала академія мистецтв" відбулася зустріч з ТДП "Дивокрай" КГ № 91. Для діток було проведено майстер-клас та унікальне тестування з декоративно-прикладного мистецтва.

Весело та творчо проходять дні у пришкільних таборах. Удітей розширюється спектр нових знайомств, нових позитивних емоцій, нових захоплень.