Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Потужний початок незламної весни…

«Незламна весна - 2023» саме таку назву має свято сімейного відпочинку в рамках челендж-фесту в Саксаганському районі. Так, непрості часи зараз, як для всієї країни так і для нашого міста та району. Але всі ми віримо в Перемогу та якнайшвидший прихід тієї весни, яку у нас забрали окупанти ще в 2022 році. Ми сильний, нескорений, волелюбний народ! Ми – НЕЗЛАМНІ !!! Таке гасло та така мета заходу – підтримка, допомога, підняття духу, настрою, віри в накраще! Найголовніше, що наскрізною темою була – допомога! Допомога один одному, допомога військовим – адже відбувався благодійний збір допомоги та благодійний аукціон.

Хедлайнером свята стала наша землячка – мешканка нашого району, яка зараз вже живе в столиці, в минулому випускниця зразкової естрадної студії «Ля-ля-фа» (кер. Оксана Єфимчук) Палацу культури «Мистецький» - Люся Кава. Вона наша гордість з багатомільонною аудиторією гладачів на Youtube та шанувальників на оффлайн концертах. Кожен з присутніх відчув запал та неперевершену потужну енергетику незламної Люсі. Всі глядачі танцювали, підспівували та драйвували. Багато глядачів приїхали в парк Саксаганський з інших районів міста, навіть з населених пунктів криворізького району та Дніпропетровщини. Глядачі відчували щирість виконавиці, її радість зустрічі з рідними земляками, приємне хвилювання та потужний заряд патріотизму.

І, навіть після виступу, артистка ще довго не покидала мистецький майданчик, спілкуючись з авдиторією, приділяла увагу кожному, були щирі сльози радості, обійми, автограф – та фотосесія. Дуже тішить, що такі теплі заходи підтримки відбуваються саме в Саксаганському районі.