Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дорогі жінки!

Від імені Саксаганської районної у місті ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас з Міжнародним жіночим днем!

Дуже символічним є те, що саме з цього красивого, світлого і доброго свята починається весна. Пробуджується природа, сонечко стає теплішим і яскравішим, а в наших серцях розкриваються світлі почуття. Жінка багато в чому схожа на весну - така ж ніжна, лагідна, красива. І в ваше свято ми з вдячністю і гордістю вітаємо всіх вас, віддаємо вам належне своєю вірністю і безмежною любов'ю.

Немає таких сфер, у яких би ви не працювали і, здається, немає жодної проблеми, яку б ви не могли вирішити. Жінкам завжди вдається органічно поєднувати професіоналізм, досвід і сумлінність зі зворушливою ніжністю, чуйністю і красою. А це насправді дивовижно і вже точно є гідним поваги!

Педагоги, лікарі, спортсменки, працівники культури і промислових підприємств – це завдяки вам розвивається і росте  духовність та добробут нашого району. Нелегка ноша участі в роботі місцевого самоврядування та депутатського корпусу також під силу «слабкій» статі. Так, з 42 депутатів районної ради - 18 жінки, і їх слово, і діло завжди є вагомим та відчутним. Окрема подяка керівникам та членам громадських організацій, усім тим, хто десятки років очолює органи самоорганізації населення. Спасибі вам за те, що не знаєте втоми і завжди готові прийти на допомогу людям, щоб словом і справою підтримати їх і допомогти!

Любі жінки! Нехай святковий настрій не залишає вас ніколи. Будьте здорові ви, ваші рідні та близькі! Нехай ваша жіноча доля буде щасливою, оселя завжди буде повною чашею, а в сім'ях панують спокій і злагода! Бажаю, щоб тривоги обходили вас стороною, а в серцях ніколи не згасало те тепло, яке ми, чоловіки, щиро даруємо вам! Нехай здійснюються мрії і бажання! Зі святом, любі саксаганочки!

В. Беззубченко