Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Урок безпеки для наймолодших учасників руху

Працівники патрульної служби міста Кривого Рогу завітали в гості до дітей комунального дошкільного навчального закладу №190, де влаштували урок безпеки для наймолодших учасників руху. В ході проведення зустрічі працівники патрульної поліції, а саме: лейтенант поліції Ступак В. В. та капрал поліції Сопуренко С. М., нагадали дітям про права та обов’язки пішоходів, розповіли про правила дорожнього руху, закріпили знання дітей про сигнали світлофора. Діти побували в ролі регулювальника, в ролі водія машини та пішохода.

Зустріч малят із справжніми поліцейськими не лише сприяла кращому засвоєнню знань щодо правильної поведінки на дорозі та ролі поліцейського у дотриманні громадського порядку, але й викликала бурю позитивних емоцій. Адже нові поліцейські і цікаво розповідали, і як справжні друзі малят, дозволили одягнути захисний жилет поліцейського, діти мали можливість проїхатися в транспорті спеціального призначення.

Удома діти ділились враженнями з батьками і захоплено розповідали про роботу поліцейських та важливість правильної поведінки на дорозі.