Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Краще гір можуть бути тільки гори

Комунальний позашкільний навчальний заклад “Центр туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді “Мандрівник” Криворізької міської ради – це місце, де засобами туризму, краєзнавства, спорту і екскурсій, культурно–популяризаційної роботи надає дітям та юнацтву позашкільну освіту, спрямовану на здобуття знань, умінь і навичок за інтересами, забезпечує потреби особистості у творчій самореалізації та організації змістовного дозвілля. Разом зі своїми наставниками вихованці мають виняткову можливість побачити красу рідної землі, ознайомитися з історією, культурою, традиціями свого народу, загартуватись як фізично, так і морально.

У Центрі працює 8 гуртків. Керівники гуртків туристсько-краєзнавчого напрямку «Спортивний туризм», «Велосипедний туризм», «Пішохідний туризм», «Гірський туризм» мають свій особливий талант. Вони вміють заохотити дітей до своєї улюбленої справи в позаурочний час,  діляться своїм досвідом з вихованцями,  привчають дітей стояти до останнього, з гідністю сприймати як перемогу, так і поразку, бути сильними, фізично здоровими, психологічно витривалими. Вони готують дітей до дорослого, реального, з можливими труднощами життя, з навичками виживати в надзвичайно складних життєвих умовах. До них біжать не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.

Керівники гуртків військово-патріотичного спрямування “Козацько-лицарський гарт”, “Джура”, “Юні скаути”  ознайомлюють вихованців  з духовними цінностями козацтва, військовою організацією та військово-спортивним мистецтвом козаків, їх побутом та мистецькими традиціями, формують первинні навички цивілізованого перебування в природі, сприяють туристсько-спортивній підготовці та фізичному загартуванню юних вихованців.

 

Кожна дитина, що завітає у  цей заклад, отримає задоволення від спільної справи, реалізує своє «Я», знайде друзів-однодумців! Двері центру туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді “Мандрівник” завжди  гостинно відкриті за адресою: вул. Співдружності,97А.

Докладніше познайомитися із роботою закладу ви зможете за посиланнями: 

https://drive.google.com/file/d/1l2TxtwsXzsuNj8WdrkJoH7oy25UpeqxT/view?usp=drive_link