Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новинки дитячої літератури

Чи правда, що дракони мешкали на нашій планеті багато століть тому? Може вони ще й зараз живуть у товщі морських глибин, серед сипучих пустельних пісків, ховаючись від людського ока?

Якщо ти любиш слухати казки, а ще краще, коли ти сам любиш і вмієш їх читати, тоді тобі до снаги припадуть ось ці новенькі книжечки.

Казка Сашка Дерманського «Казки дракона Омельки» познайомлять тебе, любий Читайлик, з невтомним казкарем Омельком, що сам складає безліч казок, та не може ними поділитися з іншими. Чому так стається - відповідь у книзі.

Кумедна і захоплива історія Гжегожа Касдепке «Я не хочу бути принцесою», вперше надрукована українською мовою, розповість читачам про те, як маленька дівчинка не хотіла бути принцесою, а мріяла стати страшним ненажерливим драконом!

Могутній і страшний дракон полонив майже всю сім'ю та їх врятував хоробрий лицар. Хто він був такий, що сталося у родині - всі відповіді приховані на сторінках цієї цікавої книги. Чекаємо на вас, Читайлики. Нам є що вам запропонувати.