Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Карантин – це не про нас!

Якось незвично, що в театральній залі КП «Криворізький міський театр ляльок» КМР через карантин панує тиша. Працівники театру впевнені, що це тимчасове явище. І це тільки на перший погляд в театрі тихо… На справді - робота кипить!

Актори театру разом з режисером Олександром Борсуком підготували нову виставу-мюзикл за п’єсою  Світлани Михайлової «Мамадай».  Про що вона? Про хлопчика Мамадая,  який  весь час вередує і вимагає: «Мамо, дай! Тато, дай!...». Отже, казка на допомогу малюкам та їх батькам з цікавим повчальним та несподіваним сюжетом!

Актори театру вже готові показати вам цю захоплюючу історію, але під час карантину артисти ще і ще раз відточують мізансцени, голосові інтонації, вокальні та хореографічні елементи вистави.

Під час репетицій вони схожі на дорослих, які просто вирішили трохи  погратися з ляльками. Але насправді в цей момент відбувається важлива кропітка робота: артисти і режисер до найменших деталей продумують, уточнюють, обговорюють  майбутнє сприйняття вистави  маленьким глядачем і чи стане ця вистава дійсним помічником батькам у вихованні дітлахів? Впевнені, що так!