Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зняття стресу за допомогою театралізованої діяльності

25 лютого 2023 року в приміщенні виконкому Саксаганської районної у місті ради відбувся тренінг для співробітників органів місцевого самоврядування на тему "Зняття стресу за допомогою театралізованої діяльності".

Метою тренінгу було покращення психологічного стану співробітників, підвищення ефективності їхньої роботи та покращення комунікації між колегами.

У ході тренінгу співробітники брали участь у різних театралізованих іграх та сценках, у яких було симульовано реальні ситуації, з якими вони можуть зіткнутися у своїй роботі. Такі ігри допомогли співробітникам відчути себе більш впевнено та підготовлено до вирішення різноманітних проблем.

Одним із завдань тренінгу було також збільшення рівня довіри між колегами. Співробітники в процесі гри вчилися краще слухати один одного, виявляти розуміння та співпереживання.

Тренінг був успішно проведений та отримав позитивні відгуки від учасників. Вони висловили подяку за такий нетрадиційний підхід до тренінгу, який допоміг їм зняти напругу та отримати новий досвід взаємодії зі своїми колегами.