Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всеукраїнський літературний конкурс на пожежну тематику

У лютому 2020 року серед дітей віком від 6 до 18 років за ініціативи Державної служби надзвичайних ситуацій було проведено I-й етап Всеукраїнського літературного конкурсу на тему пожежної безпеки «Щоб не трапилось біди – обережним будь завжди». Участники мали змогу продемонструвати свої таланти в різних літературних жанрах. Головна мета конкурсу – формування громадського світогляду і громадської позиції у забезпеченні пожежної та техногенної безпеки в державі, виховання культури безпеки життєдіяльності у здобувачів освіти.

Учні закладів загальної середньої освіти району долучилися до конкурсу. Наразі визначились переможці зонального етапу, які приймуть участь в областному. 03 березня 2020 року відзначено та нагороджено переможців, серед яких є юний саксаганець. Учень 3-Б класу Криворізької спеціалізованої школи № 118 Соболь Ілля є активним учасником і переможцем творчих конкурсів. Цьогорічна участь у зональному етапі конкурсу у віковій категорії до 10 років також принесла йому перемогу. Ілля за проявлену активність та поетичну й художню творчість з питань пожежно-рятувальної справи був запрошений до пожежної частини № 26, де отримав безцінний досвід роботи рятувальників, а також грамоту і кубок переможця.