Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благодійний святковий захід «Новорічне свято в колі друзів»

   За ініціативи та підтримки голови Саксаганської районної у місті ради Беззубченка Валерія Вікторовича, з метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей, що залишилися в складних життєвих обставинах, 29 грудня 2014 року в басейні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8», відбувся благодійний святковий захід «Новорічне свято в колі друзів». На казкову виставу, де головними героями дійства були культорганізатори комунального позашкільного навчального закладу «ЦДЮТ «Сонях» та вихованці відділень спортивної школи, запросили 50 дітей закладів освіти нашого району.

   У фоє спортивного закладу малечу зустрічали казкові герої «Тигриня» та «Котик», які люб’язно супроводжували гостей до балкону.

   В казковому пошуку Дідом Морозом Нового Року допомагали юні помічники: снігуронька, команда шулік та діти, що спостерігали за казковим дійством.

   По закінченню новорічної вистави всі діти, запрошені на казкову виставу, від Діда Мороза отримали дарунки.

   Гості святкового заходу, депутат районної у місті ради від партії «Батьківщина» Криворотній Ігор Іванович та начальник міграційної служби Саксаганського району Лелека Андрій Миколайович, привітали дітей з новорічними та різдвяними святами та для 19 спортсменів пільгової категорії подарували солодкі подарунки.

   Під  новорічні та Різдвяні свята здійснюються всі найсолодші мрії! Хай щастить Вам у новому 2015 році!