Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про дружбу людини і тварини

На цьому тижні вихованці дитячого садочка № 300 завітали до бібліотеки-філіалу № 15 комунального закладу культури «Криворізька міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради. Бібліотекарі розповідали дітям про тварин, про дружбу людини і тварини.

Історія дружби людей і тварин розпочалася тисячі років тому, коли первісна людина помітила у тварин унікальні якості, що були набагато краще розвинуті, ніж у людини.

Поговорили про свійських, домашніх тварин. Дітки розповіли про своїх улюбленців. Поговорили про диких тварин, що мешкають в Україні. Дійшли згоди про те, що тварин потрібно оберігати.

Бібліотекар Галина Данилик поділилася з дітками цікавими, кумедними фактами про відомих їм тваринок, а потім запропонували власноруч виготовити тваринку за своїм бажанням.

Бібліотекарі заздалегідь підготували необхідні матеріали: кольоровий папір, клей, олівці й фломастери. Дітлахи з задоволенням включилися в роботу і кожен зробив собі паперову іграшку, яку потім забрав з собою.

Корисно, цікаво і весело провели час дітки в привітній бібліотеці.