Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Бібліотеки – територія єдності та незламності!

В рамках міського челендж-фесту «#ВеснаРудани», що проходив у парку Саксаганському відбувся захід сімейного відпочинку «Незламна весна - 2023», де брали участь бібліотеки району, як один із соціально-просвітницьких, освітньо-наукових і культурних центрів розвитку.

Бібліотекарі району подарували гостям свята веселий настрій, гарні емоції та незабутні враження. Разом з дітьми склали хіт-парад читацьких вподобань,  презентувати різноманітні книжкові виставки, а деякі книги мали доповнену реальність «3-D». Гості свята насолоджувалися корисними майстер-класами з виготовлення закладок, іграшок та ляльок. Грали у активні ігри «Дартс» та «Крестики-нулики». На згадку про свято дорослі та діти робили дуже багато яскравих фото в чарівній фотозоні «Аліса в Країні Див», а також з казковими друзями бібліотек: Мудрою пані Книгою та невгамовними Томом та Джері. Неймовірне свято дитячого сміху, радощів та розваг подарували відвідувачам позитив на весь наступний тиждень, адже на них чекали солодощі з чарівними передбаченнями.
Парк Саксаганький – це місце дитячої радості та веселого дозвілля, а завдяки бібліотекам, які наповнюють його чудовим настроєм і морем позитивних емоцій, з великим задоволенням поділяться з Вами!