Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шукаємо родину для дитини

Кожна дитина має право жити у повноцінній люблячій родині. Діти, які з різних причин залишились без батьківського піклування, як ніхто потребують підтримки та допомоги, вони самотні та зневірені, позбавлені найпростіших людських радостей. Саме тому так важливо подарувати їм тепло, турботу та любов.

Прийняти дитину, позбавлену батьківського піклування, в свою сім’ю – це дати її дитинство, зробити її щасливою, подарувати батьківську турботу, любов та віру на кращє майбутнє.

Наразі, шукаємо чуйних та турботливих батьків для дитини, позбавленої батьківського піклування - одинадцятирічного Микити, який, на превеликий жаль, у своєму віці вже тричі пережив зраду дорослих і відчайдушно потребує надійної опори в житті. Незважаючи на пережиті втрати, дитина життєрадісна та мріє про родину.

Кожен по-різному приходить до того, щоб відкрити своє серце знедоленій дитині. Зробити важливий для себе і хлопчика крок можливо усиновивши його, взявши дитину під опіку або ставши йому прийомними батьками чи батьками-вихователями.

Якщо у Вас виникло бажання  взяти  дитину на виховання,  Ви можете  звернутися до служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради за телефоном: (0564) 94-82-08 або за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32.