Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Наші наймиліші, найніжніші, любі та кохані саксаганочки!

Від імені районної у місті ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу, керівників підприємств та від себе особисто дозвольте привітати вас із чарівним святом весни, тепла і краси – Міжнародним жіночим днем!

Жінка - це воістину прекрасне диво, яке осяяло світ своєю красою і ніжністю, засвітило в серцях кохання, сповнило життя дивовижною гармонією. Ви постійно перебуваєте в долі кожного з нас: лагідністю й добротою маминих рук, благословенною молитвою бабусі, незабутнім святом кохання, вірністю дружини, довірливими обіймами рученят донечок і онучок...

Ми схиляємось перед вашим головним талантом – віддавати найкращі якості близьким людям. Адже саме ви, незважаючи на численні турботи, оточуєте нас любов'ю, увагою, даруючи спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримувати добрим словом, надихати на подвиги, творчість і працю.

Кожного дня ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого району і всієї країни. Серед вас є суспільні діячі і керівники підприємств, вчителі і лікарі, спортсмени і депутати, діячі культури і службовці... Але у першу чергу, ви - жінки, світлий образ прекрасної половини людства, символ домашнього вогнища та сімейного затишку. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури та працьовитості.

Та скільки б не випало на нашу долю негараздів чи розчарувань – ви були, є і будете світлим початком в нашому житті. Ваші сили - безмежні, ваша мужність і терпіння – нескінченні, ваші малі, але такі сильні руки та плечі – сама надійна підтримка і опора для нас, представників сильної статі.

І не зважаючи на жодні катаклізми, в світлий весняний день, 8-го Березня приходить ваше свято. Бо як і весна, жінка своєю ласкою може розтопити лід, зрушити гори і запалити вогонь у будь-якому серці.

А цей весняний день є кращою нагодою, аби висловити вам, любі жінки, щиру вдячність за те, що несете в собі продовження життя, щирість, благородство і неповторність.

Від усього серця дякуємо за вашу доброту, розуміння, підтримку, ніжність, тепло та затишок у колі родини.

Нехай ніжні почуття зігрівають ваші серця та окриляють душу! Будьте щасливими, коханими, неповторними та яскравими.

Здоров’я вам, любові і надії, родинної злагоди та затишку. Спокою, миру та добробуту вашим оселям.

Нехай там, де ви з'являєтеся, розцвітають усмішки і лунають компліменти. Нехай весна живе у ваших серцях за будь-якої погоди, а піднесений настрій вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви. Жіночого щастя, здійснення мрій та надійного чоловічого плеча поруч.

Зі святом!

З повагою

голова Саксаганської районної у місті ради                                                                                                              Валерій Беззубченко