Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Жінка… Як багато в цьому слові

Міжнародний жіночий день недарма відзначають у перші дні весни, коли прокидається природа, з’являються перші квіти, повертаються із далеких країн птахи і все навколо починає жити. Адже жінка уособлює у собі початок життя.     

Віки і тисячоліття світової історії осяяні мудрістю та ніжністю жінки, її чарівністю та красою. І тільки завдяки життєвій силі жінки, її насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі.

Жінка… Як багато в цьому слові. Жінка – подруга, сестра, дружина, і саме святе – жінка – мати!

Саксаганський район багатий матерями! Мами виховують майже 22 тисяч дітей. І всі діти – талановиті, завзяті, які прагнуть до змін та нових звершень.   

Але є особлива каста матерів, це матері, які виховали дійсних патріотів рідної землі, гордих, незломлених духом і обставинами синів, які віддали своє життя за свободу і мир на нашій землі та не повернулися додому.

04 березня 2020 року з нагоди Міжнародного жіночого дня пройшов урочистий прийом матерів, сини яких загинули під час проведення антитерористичної операції та війни в Афганістані.

Присутніх зі святом від імені депутатського корпусу Саксаганської районної у місті ради, керівників підприємств, установ, закладів району привітав заступник голови Саксаганської районної у місті ради Ігор Криворотній.

Член Громадської організації «Асоціація сімей загиблих в АТО міста Кривого Рогу» були нагороджені відзнаками виконкому Криворізької міської ради, а всі присутні отримали квіти і солодощі.

Завершився урочистий прийом вітаннями учнів Криворізького професійного транспортно-металургійного ліцею та комунального позашкільного мистецький навчальний заклад «Криворізька музична школа № 13» Криворізької міської ради.