Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Повір у себе» і все здійсниться

З метою допомоги дітям з особливими потребами адаптуватися у середовищі однолітків, відчувши себе його рівноправними членами, сприяти їх творчій реалізації та всебічному розвитку, навчити їх вірити у свої сили та можливості, 30 листопада 2017 року о 13.00 в спортивному залі Криворізького природничо-наукового ліцею (вул. Володимира Великого, 32а) відбувся традиційний районний спортивно-розважальний фестиваль «Повір у себе» для дітей-інвалідів, які навчаються вдома за індивідуальною формою.

Фестиваль «Повір у себе» щорічно відкриває нові творчі таланти, виховує милосердя в серцях дорослих і дітей та головне – допомагає дітям з особливими потребами вірити в себе.

Ніколи ми так сильно не відчували потребу у любові та єдності, як зараз. Доброта, щиросердне співчуття, небайдужість до проблем ближнього і роблять людину – Людиною.

Цього річна програма спортивно-розважального фестивалю була представлена подорожжю до шоколадної фабрики, де її екскурсоводами були справжні казкові ельфи.  

У програмі заходу, 36 дітей поринули у вир ігрової програми, взявши участь у естафетних конкурсах («Порятунок солодощів», «Майстерня карамелі», «Пряничний будинок»), організованих керівниками гуртків комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп», були задіяні в майстер-класі виготовлення сувенірів своїми від станції юних техніків, боді-арту від ЦДЮТ «Сонях» і квілінгу від ЦТКЕУМ «Мандрівник». Розважальну програму заходу для учасників фестивалю підготували: комунальні позашкільні навчальні заклади: «ДЮСШ № 8» та «ДЮСШ № 10» (вихованки відділення художньої гімнастики), «ЦСДЮМ «Олімп» (вихованки гуртка естетичної гімнастики), «ЦДЮТ «Сонях», танцювальний колектив спортивно-бального танцю «Гранд па» КПМНЗ «Криворізька міська школа мистецтв № 1», колектив школи сучасного танцю «AlfaPrid», учні Криворізького природничо-наукового ліцею та комунальне підприємство «Криворізький міський театр ляльок».

На передодні районного свята серед учасників заходу було проведено конкурс творчих робіт на тему «Світ, в якому я живу», де взяли участь 17 дітей, за свою майстерність які від директора екіпірувального центру «Велікан» Тахтамиша Кирила Павловича отримали в подарунок спортивний інвентар для подорожі.

На заході серед гостей були присутні представник благодійного товариства «Шанс» Бурлака Сергій Олександрович, директор розважального центру «Святошин» Біла Інеса Григорівна, директор з маркетингу приватного навчального закладу «ДЮСШ з футболу «Футбольна академія «Гірник» Подкопаєв Олег Миколайович, які впродовж всього заходу спілкувалися з дітьми, підтримували їх під час конкурсів і спортивних естафет та по закінченні заходу виконали почесну церемонію нагородження всіх учасників, вручивши їм свої пам’ятні подарунки та свої щирі побажання добра, здоров’я, успіху та впевненості у собі і своїх силах.

Переможці, призери та учасники конкурсів і спортивних естафет були нагороджені медалями та солодкими призами.

Виконком Саксаганської районної у місті ради за допомогу в організації проведення дитячого свята виражає вдячність: ПП «Чисте місто» в особі директора Польового Віталія Володимировича, поліграфічному центру «Октан-Прінт» в особі директора Чернявського Олександра Олександровича, благодійній організації «Благодійне товариство «Шанс» в особі голови правління Вороніну Андрію Олімпійовичу, приватному навчальному закладу «ДЮСШ з футболу «Футбольна академія «Гірник» в особі засновника Караманіц Костянтина Федоровича, директора розважального центру «Святошин» в особі директора Білой Інеси Григорівни, екіпірувальному центру «Велікан» в особі директора Тахтамиша Кирила Павловича, підприємцям району, колективам КПНЗ: «ДЮСШ № 8» КМР в особі в. о. директора Заїменко Інни Володимирівни, «ДЮСШ № 10» КМР в особі директора Ремінського Володимира Івановича, «ЦСДЮМ «Олімп» в особі директора Селюти Неоніли Василівни, «СЮТ» в особі директора Бойко Тетяни Миколаївни, «ЦТКЕУМ «Мандрівник» в особі Кудлай Вікторії Вікторівни, КПМНЗ «Криворізька міська школа мистецтв № 1» в особі директора Клочкової Ольги Петрівни, колективу школи сучасного танцю «AlfaPrid» в особі керівника Селезньової Оксани Миколаївни, КП «Криворізький міський театр ляльок» в особі директора Михайлової Світлани Миколаївни та колективу Криворізького природничо-наукового ліцею в особі директора Башук Любові Вікторівни.

Захід був висвітлений ТРК «Рудана», «1 городской, Кривий Ріг».