Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято-вшанування кращих випускників

У 2018-2019 навчальному році свідоцтва про повну загальну середню освіту у Саксаганському районі отримають 668 випускників загальноосвітніх навчальних закладів. 6% з них виявили високий рівень знань з усіх навчальних предметів і підтвердили його на державній підсумковій атестації у формі ЗНО.

У Саксаганському районі доброю традицією стало окреме урочисте відзначення випускників, які мають високі досягнення у навчанні. Таке свято у 2019 році відбулось 26 червня в палаці культури «Мистецький», де було відзначено успіхи у навчанні 38 кращих випускників закладів загальної середньої освіти району (21 випускника було нагороджено золотими, а 17 випускників – срібними медалями). Для кращих випускників, їх батьків, педагогічних працівників лунали слова вітання від голови Саксаганської районної у місті ради Беззубченка В.В., народного депутата України Гальченка А.В. У номінації «Гордість району – 2019» було відзначено учня Криворізького природничо-наукового ліцею Борисенка Єгора (як переможця заключного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України) та ученицю Криворізької спеціалізованої школи № 107 Захарову Вікторію (як переможницю заключного етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови). Кращі художні колективи району дарували творчі подарунки для всіх присутніх.