Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформаційна зустріч «Що потрібно знати про права споживачів»

Про права споживачів та як уміти захищати свої права, - цікаво та змістовно  розповіла Ніна Савенко начальник відділу з питань захисту прав споживачів виконкому Криворізької міської ради на інформаційній зустрічі з користувачами бібліотеки-філіалу № 24 комунального закладу культури «Міська бібліотека для дорослих» Криворізької міської ради - членами Центру інклюзивного бібліотечного обслуговування людей з інвалідністю «Культурний світ без меж».

Час від часу громадяни здійснюють купівлю побутової техніки та інших «благ цивілізації». Але, на жаль, на сьогодні, якість придбаного товару часто розчаровує, і споживачі звертаються до продавця з вимогами проведення гарантійного ремонту або повернення коштів, чи обміну товару неналежної якості на інший.

Від купівлі неякісного товару не застрахований ніхто. Проте, не всі наважуються повертати брак назад у магазин. Часто трапляється, що законодавством нібито все врегульовано, та споживачі просто не знають своїх прав. Цим користуються виробники, продавці, майстри тощо. 

Численні запитання присутніх свідчили про актуальність та корисність даної теми.