Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Країна дитинства відсвяткувала 35-річний ювілей!

Вони до діточок приходять не на службу,

На добру зустріч з нашим майбуттям.

Вони несуть щодня любов і дружбу

І просто віддають своє життя! 

Радісну подію відзначив дня­ми комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 32» Криворізької міської ради. Рів­но 35 років тому  ма­ленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудо­ва­ного дитсадка, а оче­нята почали звикати до диво­виж­ного світу, де оселилося без­турботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін - перші випускники приводять вже своїх дітей в садок, мабуть, і онуків приведуть. За весь цей час заклад випустив  близько двох тисяч дошкільнят, озбро­єних необхідними знаннями, вмі­н­ням працювати в колективі, ви­хованих і підготовлених до шко­ли. За 35 років плідної діяльності у закладі створено свій стиль, свої традиції, свою історію.

Нажаль, через епідемічні заходи  щодо запобігання захворюваності на COVID 19, колектив закладу не зміг запросити на свято шановних гостей, ветеранів дошкільної освіти тих, хто працював у цьому закладі з початку його заснування, колег - педагогів, випускників та  батьківський колектив.   

Курінна Наталія Дмитрівна, яка з 2011 року  очолює заклад, привітала колектив від імені керівництва міста, району та побажала, аби вогник творчості не згасав у серцях працівників закладу і подальша доля закладу дошкільної освіти  була щасливою, увінчаною новими досягненнями на освітянській ниві. Здобувачам освіти побажала здоров'я, успіхів у навчанні, а батькам - злагоди у родинах, любові дітей.

Звичайно ж, не обійшлося без нагород. Працівників закладу за сумлінну  працю, якісне виконання посадових обов’язків було нагороджено грамотами виконкому Саксаганської районної у місті ради, департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, відділу освіти Саксаганської районної у місті ради та  закладу.

Віримо, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів. Тож, як і 35 років тому, двері нашого дитячого садочка сьогодні гостинно відкрито для всіх, хто прагне знань, самореалізації, бажає відчути свою значимість, здійснити свої мрії і задуми.