Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Урочисте нагородження переможців конкурсу «Громадський бюджет-2021»

25 листопада 2020 року в сесійній залі виконкому Криворізької міської ради  відбулася церемонія нагородження авторів-переможців конкурсу «Громадський бюджет-2021». Серед переможців були й проєкти закладів освіти Саксаганського району.

Проєкт № 28 «Країна дитячих мрій», який передбачає встановлення нового ігрового обладнання на дитячих майданчиках і заміна павільйонів на території дошкільного навчального закладу № 202.  Проєкт № 23 «Крок назустріч світу звуків», для створення діагностично-корекційного осередку на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 264 комбінованого типу». Проєкт № 13 «Сучасний лінгафонний кабінет «Lingual life» Криворізької загальноосвітньої школи №119, призначений для розвитку міжнародної комунікативної компетентності всіх учнів різних вікових груп, а також якісної підготовки до успішного складання випускниками ДПА і ЗНО з іноземної мови. Проєкт № 22 «Інформатизація шкільного простору» розроблено із врахуванням різноманітності інтересів дітей та підлітків Криворізької загальноосвітньої школи № 72, направлений на комплексну реалізацію інноваційних методів освіти з особливим підходом персоніфікації навчання, відповідно до якого основою набуття знань є проста та доступна візуалізація наукових явищ в системі Нової української школи. Проєкт № 24 «Сучасна спортивна платформа «Новий рекорд», нова локація на базі Криворізької гімназії № 91 дозволить учням проводити уроки фізичної культури на сучасному спортивному майданчику та буде доступною мешканцям мікрорайону. Проєкт № 27 «SchoolFoodHUB замість шкільної їдальні»,  створення креативного простору у Криворізькій загальноосвітній школі №120 допоможе формувати культуру здорового харчування, естетичний смак та виховати культуру поведінки учнів. Проєкт № 51 «Musical Steps», з метою підтримки інноваційних методів розвитку культури, національно-патріотичного виховання зростаючого покоління, виховання любові до держави, створення у Криворізькій загальноосвітній школі № 68 умов для виявлення творчих, обдарованих дітей.

Ми вітаємо всіх переможців! Бажаємо, щоб усі  ідеї, ініціативи були успішно реалізовані, і в нашому рідному Кривому Розі та  у Саксаганському районі, зокрема, побільшало гарних, затишних місць для відпочинку та дозвілля, наші заклади стали ще комфортнішими для дітей.

Велике спасибі усім, хто голосував, підтримував та давав надію!!! Разом – ми сила! Ми – найкращі!