Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нагородження переможців конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2020»

29 листопада 2019 року міський голова Юрій Вілкул урочисто вручив 50 сертифікатів переможцям конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2020»,  серед яких  15   переможців   Саксаганського району.  З 21 жовтня по 01 листопада 2019 року жителі міста  мали змогу  проголосувати  за  проєкти,  на  реалізацію  яких  місто  виділило загалом 26 млн. грн. бюджетних коштів.

Також міський голова нагородив подяками та відзначив роботу модераторів, які завжди з радістю ділилися інформацією з учасниками конкурсу-проєктів «Громадський бюджет-2020», розповідали про успішний досвід вже реалізованих проєктів,  надавали  необхідну підтримку та допомогу усім авторам.

На даному заході був присутній голова Саксаганської районної у місті ради – Валерій Беззубченко. Цієї події з нетерпінням чекали як автори проєктів, так й представники органів місцевого самоврядування. Це чудова нагода подякувати мешканцям міста за активність, чудові ідеї та обговорити наступні кроки реалізації проєктів «Громадський бюджет» у 2021 році.

Ми переконані, що цьогорічний успіх району став можливим завдяки завзяттю та ентузіазму як самих авторів проєктів, які без перебільшення вклали душу та серце у створення цікавих ідей для покращення життя саксаганців,  так і усіх , хто віддав свій голос у їх підтримку.

Місто може стати кращим, коли кожен з нас особисто стане завзятішим та не байдужим до змін, коли усі жителі міста знайдуть спільну мову та будуть прагнути єдиної мети – покращити  умови життя.  І не треба боятися починати з самого себе, бо бути в кращих починаннях прикладом – це гідно і почесно для кожної людини. Так, участь у конкурсі-проєктів «Громадський бюджет» дає великий шанс змінити себе, сприяє гарній комунікації між людьми та активізації мешканців.

Вітаємо всіх авторів проєктів, небайдужих саксаганців та всіх, хто приймав   участь у  конкурсу  проєктів   місцевого   розвитку  «Громадський бюджет-2020»!