Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Привітання з Днем шахтаря!

28 серпня 2020 року  в адміністративній будівлі шахти «Родіна» публічного акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» пройшли урочистості з нагоди відзначення Дня шахтаря.  

З професійним святом шахтарів привітав заступник голови виконкому Саксаганської районної у місті ради - Ігор Криворотній.  Крім традиційного побажання здоров’я, трудових досягнень та миру, відзначив важливу роль шахтарів у економіці міста та нагородив грамотами виконкому Криворізької міської ради та виконкому Саксаганської районної у місті ради працівників шахтарської справи за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм та відповідальне  ставлення. Адже професія шахтаря особливо важлива для нашого міста. Шахтарі - справжні герої, гордість кожного двору і вулиці, гордість всього міста і всієї країни. Непроста праця шахтарів - це світло і тепло в кожному будинку, а отже, шахтарська професія завжди була і буде потрібною, шанованою і почесною.

 

Щиро вітаємо працівників вугільної промисловості з професійним святом - Днем шахтаря!