Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вихідні для мешканців нашого міста

Літо – найкращий час для подорожей. У нашій країні дуже багато гарних місць, які дуже хочеться побачити на власні очі. Тому на найближчі вихідні мешканці міста можуть ознайомитися та відвідати заплановані заходи.

05 серпня 2017 року заплановані заходи для мешканців Кривого Рогу, а саме:

- «Сплав на байдарках по річці Псел» – річка Псел - одна з найбільших лівих приток Дніпра. Територією України вона тече в межах Сумської та Полтавської областей. Маршрут водного походу проходить по так званим Гоголівськими місцями. Псел - неспішна ріка, для походу досить мінімальних навичок, які дуже легко засвоюються в перший же день.

За детальною інформацією та записом на екскурсію звертатися за телефоном 097-888-57-72 Лариса;

- «Візірка з купанням в озері» – вибравши її Ви зможете відвідати: садибу поміщиків Добровольських (1848 р.), старе село Зелене, балку Візірка, насип, полотно і тунель під старою Інгулецької гілкою Єкатерининської залізниці (1901 рік), приголомшливо красива природа заповідного ландшафтного заказника "Візірка" з трьома кар'єрами і відвалами в районі старого гірничого селища Червона Гірка, місця видобутку залізної руди на Малодобровольскому руднику і на шахті «Візірка», купання в найчистішому північному озері і обідній перекус біля нього.

Збір з 08.45 до 09.00 навпроти готелю «Аврора» (кільце 95-го кварталу). За детальною інформацією та записом на екскурсію звертатися за телефоном 067-291-86-21 - Козаков Володимир Леонідович.

- «Свято на ранчо» – присвячений річниці! До програми входять: святковий виступ на конях, відвідування зоопарку, ослик покатає на бричці найменших учасників, прогулянки на конях, фото з тваринами, тварин можна буде погодувати (бублики-сушка і цукор-рафінад), весь вечір будуть працювати аніматори, запуск величезних мильних бульбашок, можна буде купити і спробувати справжній узбецький плов, а також шашлики, коржі, морозиво, сік.

Збір з 15.15 до 15.30 на 95 кварталі. За детальною інформацією та записом на свято звертатися за телефоном 097-358-48-68 - Анна.

 

За матеріалами сайту: https://www.facebook.com/groups/1159974054043605/