Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Діти, які потребують влаштування в сім’ю

На жаль, з ряду причин багато дітей залишаються без батьківської опіки та любові. Персонал державних закладів робить все, щоб діти відчували себе в безпеці, але замінити маму з татом не може ніхто. Забезпечення розвитку та виховання дітей, які за певних життєвих обставин не мають можливості виховуватися в біологічній родині, забезпечується різними формами сімейного влаштування: усиновлення, опіка (піклування), прийомна сім'я, дитячий будинок сімейного типу. Це можливість для дітей відчути себе повноцінними людьми і зростати у батьківській любові. Маленькі члени суспільства отримують турботу, а дорослі люди можуть від-чути радість батьківства.

В Саксаганському районі на теперішній час потребують влаштування в сім’ю 14 діточок: активна та весела Катерина, 2002 року народження, спокійна та врівноважена Єлизавета, 2002 року народження, серйозний Олександр, 2003 року народження, веселий та сонячний Владислав, 2009 року народження, лагідний Денис, 2008 року народження, та дві його непосидючі сестрички – Кіра, 2010 року народження, Богдана, 2012 року народження, веселі та добрі двійнята Віктор та Софійка, 2009 року народження, розумний Олексій, 2001 року народження, кмітливий Станіслав, 2004 року народження, та малеча: Назарій, Оксана, Евеліна, 2017 року народження.

Якщо у Вас виникло бажання прийняти дитину в свою родину, Ви можете звернутися до служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради за телефоном: 64-10-51, 64-50-15 або за адресою: вул. Володимира Великого, 32.